Дали го имате посетено Археолошкиот локалитет БилаЗора?

  • Да (54%, 199 Гласа)
  • Не (46%, 171 Гласа)

Вкупно гласале: 370

Почеток: 17 април 2016 @ 01:34
Крај: No Expiry